marți, 3 iulie 2012

SS Residence Apart Hotel Bucurestiwww.hotelssresidence.ro

office@rezerv.ro

+40720533355


3 comentarii:

 1. Va asteptam la Apart Hotel SS Residence Bucuresti cu cele mai bune tarife in luna Decembrie! De la 39 euro/zi camere Vip*** Deluxe

  RăspundețiȘtergere
 2. Noua locatie de TEAM BUILDING- www.vilaiuliana.ro- Distreaza-te la cetatea Rupea si viziteaza si Viscri unde isi petrece vacanta Printul Charles

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce spun hotelierii despre piata hoteliera din Romania.
  In urma unor articole a decis sa analizam si noi piata asa cum stim noi, prin prizma micului nostru hotel- SS Residence Unirii.
  Sursa: business24.ro
  Gradul de ocupare a hotelurilor din Romania la inceputul acestui an era de 28%, fata de 35% in 2008, tariful mediu s-a diminuat cu 15%, iar profitabilitatea a scazut cu peste 19%, potrivit unui studiu al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR).

  "Cei cinci ani de criza si-au spus cuvantul in domeniul turismului, unde desi au aparut aproape 1.000 de unitati de cazare, numarul turistilor a urcat timid, cu mai putin de 10%", se arata in studiul federatiei.

  Numarul hotelurilor a crescut din 2008 de la 1.111 la 1.400

  Numarul hotelurilor a crescut din 2008 de la 1.111 la 1.400 de unitati, numarul hostelurilor a urcat de la 46 la 178, la care se adauga peste 500 de pensiuni urbane si rurale.

  La inceputul acestui an, din cele 1.400 de hoteluri din Romania, 28 erau de cinci stele, 233 de patru stele, 663 de trei stele, 395 de doua stele si 75 de o stea, in timp ce sase unitati nu erau clasificate. In 2008, un numar de 16 de hoteluri erau cotate la cinci stele, 99 la patru stele, 355 de trei stele, 453 la doua stele si 171 la o stea. Totodata, 17 hoteluri nu erau clasificate.

  Capacitatea de cazare a crescut in intervalul 2008-2012 de la 294.210 locuri la 301.109 locuri de cazare.

  "Desi capacitatea de cazare este mai mare, au scazut doi indicatori foarte importanti: cheltuielile turistilor in Romania si numarul de zile de cazare de turist. Astfel, veniturile hotelurilor au scazut cu peste 9% in ultimii cinci ani, iar cheltuielile au urcat cu mai mult de 5%", potrivit studiului FIHR realizat pe baza informatiilor de la Institutul National de Statistica si a celor transmise de hotelieri.

  In 2008, numarul total al turistilor din Romania se ridica la peste 7,1 milioane de persoane, dintre care 5,65 milioane romani si 1,46 milioane straini. Dupa cinci ani de criza, numarul turistilor a urcat la 7,7 milioane de persoane, dintre care 6 milioane au fost romani si doar 1,6 milioane de turisti straini.

  "Cresterea numarului de turisti se reflecta mai degraba in cresterea cheltuielilor, avand in vedere ca tariful mediu a scazut si consumul turistilor s-a diminuat in perioada de criza. Cresterea TVA de la 1 iulie 2010 la 24% a fost o mare lovitura data industriei turistice atat la nivelul hotelierilor, cat si la nivelul agentiilor", se mai arata in studiul federatiei.
  Sursa: business24.ro

  Este foarte adevarat ce sun cei de la business24.ro-insa asta este doar o statistica care nu schimba cu nimic starea de fapt. Romania desi este o tara cu potential turistic enorm nu poate atrage nici macar proprii turisti-majoritatea romanilor pleca la schi in Austria la mare in Grecia si in city break la Praga,Londra sau alte destinatii. Strainii parte din ei vin la noi pentru turism dentar sau sexual,o parte in calitate de reprezentanti ai unor mari companii si categoria turistica care este compusa din 2 subcategorii: cei rataciti care au auzit ca in Romania sunt fete frumoase si este ieftin(TOTL ERONAT PARTEA CU IEFTIN) si cea de a doua a celor care doresc sa viziteze o tara unde anumite zone sunt inca in evul mediu si li se pare interesant sa vada niste salbatici facand treaba mare in gradina.
  Daca ne gandim ca iti trebuie 4-5 ore de la Bucuresti la Brasov iar posibilitatea de a avea un accident major este iminenta nici nu-i de mirare ca nici noi romanii nu dorim sa mergem in vacanta la noi sa ne riscam vietile pe niste sosele inguste,chiar periculoase, ca in momentul cand ajungem pe partia Kalindero din Busteni sa stam la coada de 100 de persoane la tele-schi,la 2 porti ,desi sunt 4 dar nu functioneaza iar dupa o zi de schi cand doresti sa iei o gustare nea Ion de la gratar iti spune ca are doar 2 maini pe care abia mai are timp sa le stearga pe sortul murdar de sudoarea fruntii.
  Ne mira ca nu merge turismul--pe mine nu.
  -saptamana viitoare continuarea-

  RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!